Inštitút kvality a bezpečnosti

Schvalovanie postupov zvárania a skúšky zváračov

Schvaľovanie postupov zvárania WPQR

Vykonávame schvaľovanie postupov zvárania podľa  radu noriem ISO 15614:2017 s možnosťou okamžitého alebo následného schválenia organizáciou TÜV Rheinland InterCert. Následne vykonávame  aj vypracovanie stanoveného postupu zvárania WPS v súlade  s radou noriem STN EN 15609.
Novinkou je vypracovávanie a  schvaľovanie postupov zvárania pre plasty takisto s možnosťou okamžitého alebo následného schválenia organizáciou TÜV Rheinland InterCert. Následne vykonávame  aj vypracovanie stanoveného postupu zvárania WPS pre plasty.
Vykonávame prípravu na schválenie postupov zvárania podľa ASME Code. Samotné schválenie vykoná zástupca TÜV Rheinland InterCert, ktorý má oprávnenie k uvedenej činnosti.

Vykonávanie skúšok zváračov

Prostredníctvom našich odborných pracovníkov vykonávame skúšky a periodické preskúšanie zváračov  podľa radu noriem ISO 9606-1, ISO 14732, ISO 13585, EN13067 v priestoroch organizácie s následným vydaním certifikátu TÜV Rheinland InterCert. Ako vstup na vykonanie periodickej skúšky sa požaduje príslušný certifikát vydaný certifikačným orgánom.

.

Close Menu